Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐小玲(1)
Tsui Siu-Ling (1)  ♀





 
Filmography (1977-1984)
 
  演員 (19 films)
    法網追蹤 (1977)    
    笑笑小酒渦 (1978)    
    煙波江上 (1978)    
    蝶變 (1979)    
    彩霞滿天 (1979)    
    聚散兩依依 (1980) ... 賀倩雲
    大地親情 (1980)    
    歡樂群英 (1980)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    冤魂不散 (1981) ... 何美惠
    上行列車 (1981)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    雲且留住 (1981)    
    昨夜之燈 (1982)    
    中國女警 (1982)    
    人偷人 (1982)    
    瘋狂少女營 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    帶槍過境 (1984)