Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李文標
Lee Man-Biu  ♂
Aliases:  李文彪





 
Filmography (1984-2016)
 
  演員 (44 films)
    我愛羅蘭度 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    青春差 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    偶然 (1986)    
    殺妻二人組 (1986)    
    良宵花弄月 (1987)    
    越柙飛龍 (1990)    
    夢斷江湖 (1991)    
    群星會 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    破壞之王 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    新房客 (1995)    
    浪漫風暴 (1996) ... Ken 舊師傅
    飛虎 (1996)    
    里程 (2000)    
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 (2002) ... 張 Sir
    飛虎雄師 (2002)    
    龍咁威2003 (2003) ... 博士
    飛虎雄師之救世者 (2003) ... 張 Sir
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003) ... 張 Sir
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... 張 Sir
    飛虎雄師之點指兵兵 (2003) ... 張 Sir
    飛虎雄師之復仇 (2003) ... 張 Sir
    飛虎雄師之邊緣人 (2003) ... 張 Sir
    飛龍再生 (2003)    
    失鎗72小時 (2003) ... 押款員
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... 張 Sir
    飛虎雄師之槍王行動 (2003) ... Si張 Sir
    我要做Model (2004) ... 探員
    甜絲絲 (2004) ... 飛虎隊
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... 飛虎隊王晶
    逆戰 (2012)    
    樹大招風 (2016) ... 速龍