Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李文標
Lee Man-Biu  ♂
Aliases:  李文彪





 
Filmography (1984-2016)
 
  演員 (38 films)
    新飛狐外傳 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    殺妻二人組 (1986)    
    良宵花弄月 (1987)    
    夢斷江湖 (1991)    
    飛女正傳 (1992)    
    群星會 (1992)    
    破壞之王 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    新房客 (1995)    
    飛虎 (1996)    
    浪漫風暴 (1996) ... Ken 舊師傅
    里程 (2000)    
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 (2002) ... 張 Sir
    飛虎雄師 (2002)    
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... 張 Sir
    龍咁威2003 (2003) ... 博士
    飛虎雄師之點指兵兵 (2003) ... 張 Sir
    飛虎雄師之復仇 (2003) ... 張 Sir
    飛虎雄師之邊緣人 (2003) ... 張 Sir
    失鎗72小時 (2003) ... 押款員
    飛龍再生 (2003)    
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... 張 Sir
    飛虎雄師之槍王行動 (2003) ... Si張 Sir
    飛虎雄師之救世者 (2003) ... 張 Sir
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003) ... 張 Sir
    我要做Model (2004) ... 探員
    甜絲絲 (2004) ... 飛虎隊
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... 飛虎隊王晶
    逆戰 (2012)    
    樹大招風 (2016) ... 速龍