Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱斗
Chu Tau  ♂
Aliases:  朱豆,  黃國泉,  黃國全





 
Filmography (1983-2003)
 
  動作設計 (2 films)
    浪蝶狂花 (1993)    
    極速殭屍 (2001)    
  助理指導 (3 films)
    靈幻小姐 (1988)    
    捉鬼專門店 (1991)    
    末路狂花 (1993)    
  演員 (80 films)
    A計劃 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    妙探孖寶 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    天使行動 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    靈幻先生 (1987) ... 賊婆同黨
    殭屍叔叔 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    飆城 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    驅魔警察 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    艷鬼狂情 (1991)    
    雷霆掃穴 (1991)    
    捉鬼專門店 (1991)    
    三級七日情 (1992)    
    痴情快婿 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992) ... 飛三哥
    浪蝶狂花 (1993)    
    末路狂花 (1993)    
    黑豹 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    黃鶯大戰阿拉丁 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    青蛇殺手 (1994)    
    神探POWER之問米追兇 (1994)    
    終身大事 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    鬼巴士 (1995)    
    危險任務 (1996)    
    古惑女之決戰江湖 (1996) ... 邋遢哥
    熱血最強 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    極速殭屍 (2001)    
    反收數特遣隊 (2002)    
    飛龍再生 (2003)