Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳惠姍
Rosanna Ng Wai-San  ♀
Aliases:  吳惠珊
 
Filmography (1986-2013)
 
  監製 (1 film)
    風暴 (2013)    
  副導演 (30 films)
    痴心的我 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    通天大盜 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    相見好 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    阿飛正傳 (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    五個寂寞的心 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    7金剛 (1994)    
    仙人掌 (1994)    
    給爸爸的信 (1995)    
    Superfights (1995)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    攝氏32度 (1996)    
    渾身是膽 (1998)    
    心動 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    2046 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    情癲大聖 (2005)    
    色,戒 (2007)    
  場記 (1 film)
    富貴再逼人 (1988)    
  策劃 (1 film)
    武俠七公主 (1993)    
  執行監製 (1 film)
    飛鷹 (2004)