Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
古錚
Ku Cheng  ♂
Aliases:  古琤,  古爭,  古崢





 
Filmography (1974-1995)
 
  演員 (50 films)
    仇氏雙雄 (1974) ... 沈霸海的兒子
    保鑣 (1976)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    十三女尼 (1977)    
    風飄飄鬼飄飄 (1977) ... 尤美麗
    古劍英魂 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    清洪幫 (1979) ... 林益之
    浪子神劍 (1979)    
    難忘的一天 (1979) ... 老三
    要命的小方 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    少林英雄 (1980)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    八絕 (1980)    
    源 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    老夫子 (1981) ... [粵語配音員]
    邪妻 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    私生子 (1982)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 葉舉
    苦兒流浪記 (1987)    
    魔情女 (1988)    
    我倆有明天 (1988)    
    奮鬥 (1988)    
    情與法 (1988)    
    新奇門遁甲 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    台灣鏢局 (1988)    
    飛越陰陽界 (1989)    
    大劈棺 (1989)    
    心跳時刻 (1989)    
    天師叔叔 (1990)    
    冰封奇俠 (1990)    
    賭魔 (1991)    
    官兵捉強盜 (1991)    
    鬼女郎子 (1992)    
    魔鬼天使 (1995)