Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝萬益
Tse Man-Yik  ♂
Aliases:  阿歪





 
Filmography (1975-1995)
 
  動作設計 (11 films)
    胭脂虎 (1981)    
    賭命一條龍 (1981)    
    朋友兄弟 (1984)    
    人鬼狐新傳 (1989)    
    至尊殺手 (1991)    
    素女經之挑情寶鑑 (1992)    
    九命怪貓 (1992)    
    毒狼 (1992)    
    雲雨第六感 (1992)    
    黑道追緝令 (1995)    
    雙姝艷 (1995)    
  副導演 (1 film)
    媽媽再愛我一次 (1988)    
  演員 (35 films)
    馬哥波羅 (1975)    
    八道樓子 (1976)    
    媽!不要死在我背上! (1981)    
    賭命一條龍 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    向黑暗挑戰 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    單挑 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    怒女金剛 (1982)    
    田莊阿哥 (1983)    
    女太保 (1984)    
    他摃龜我發財 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    你瀟灑我漂亮 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    忍者太保之還魂鏢 (1986)    
    忍者急殺令 (1986)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    鹹濕唐伯虎 (1987)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    還鄉 (1989)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    那根所有權 (1991)    
    千年魔界 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
    至尊殺手 (1991)    
    聊齋金瓶梅 (1991)    
    賭命雙雄 (1992)    
    毒狼 (1992)    
    摧花神龍教 (1993)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    黑道追緝令 (1995)