Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
藍海瀚
Allen Lan Hai-Han  ♂
Aliases:  藍海翰




 
Filmography (1980-2016)
 
  動作設計 (11 films)
    大家發財 (1986)    
    中華警花 (1992)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    衝破死亡遊戲 (1997)    
    慾女 (1999)    
    龍騰虎躍 (2002)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    龍門飛甲 (2011)    
    王的盛宴 (2012)    
    奪路而逃 (2016)    
  導演 (2 films)
    小鬼奇兵 (1995)    
    龍騰虎躍 (2002)    
  助理指導 (4 films)
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993)    
    飛龍再生 (2003)    
    功夫 (2004)    
  演員 (8 films)
    有我無敵 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    大家發財 (1986)    
    中華警花 (1992)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    神偷燕子李三 (1996) ... 護衛
    慾女 (1999)    
  策劃 (2 films)
    蛇咒 (2004)    
    嘻遊記 (2010)    
  編劇 (1 film)
    龍騰虎躍 (2002)