Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
勾峰
Ang Fung  ♂
Aliases:  勾純沅





 
Filmography (1971-2015)
 
  導演 (1 film)
    義膽 (1973)    
  演員 (29 films)
    騙術大王 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    我非浪子 (1971)    
    真假千金 (1971) ... 杜夢涯
    讓我哭吧! (1972)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    義膽 (1973)    
    龍虎鳳 (1974)    
    寒夜青燈 (1974)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    中國怪談 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    桃花女鬥周公 (1975)    
    浪花 (1976) ... 江葦
    夕陽浪花愛 (1977)    
    海女紅短褲 (1977)    
    判決 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    雙胞胎的故事 (1978)    
    獨腳鶴 (1979) ... 藍子安
    Thundering Ninja (1987)    
    追愛 (2011)    
    走出五月 (2011)    
    痞子英雄 (2012) ... 易恭平
    想飛 (2014)    
    願望清單 (2015)