Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林洋洋
Lam Yeung-Yeung





 
Filmography (1977-1982)
 
  演員 (26 films)
    架步串女古惑仔 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    藝壇照妖鏡 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    烏龍Q王 (1977) ... 巫多多
    千里單騎追兇 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    色慾殺人王 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    滿宮春 (1979)    
    掃黃奇趣錄 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    名流浪女夠羌妹 (1979)    
    流氓千王 (1981)    
    第三隻手 (1981)    
    三十年細說從頭 (1982)