Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳少龍
Jacky Chen Shao-Lung  ♂
Aliases:  陳小龍,  陳捷





 
Filmography (1971-1992)
 
  動作設計 (22 films)
    唐山虎威殲殺手 (1974)    
    浪子遊龍 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    妖蛇拳 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    野狼幫 (1982)    
    神探光頭妹 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    開心鬼精靈 (1986)    
    猛虎發火 (1989)    
    卿本佳人 (1991)    
    特區愛奴 (1992)    
    轟天皇家將 (1992)    
  演員 (49 films)
    俠女 (1971)    
    合氣道 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    江湖行 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    追殺 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    小霸王 (1974)    
    唐山虎威殲殺手 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    潮州虎女 (1974) ... 陳龍
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    強中更有強中手 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    神打 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    你係得既 (1976)    
    大男人 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    講數 (1977)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    浪子快刀 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979) ... 密使
    多情雙寶環 (1979)    
    快樂英雄 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    妖蛇拳 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    黑豹飛客 (1981)    
    血旗變 (1982)    
    卿本佳人 (1991)    
    特區愛奴 (1992)