Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李天鷹
Lee Tin-Ying  ♂
Aliases:  李兆佳





 
Filmography (1969-1980)
 
  動作設計 (1 film)
    小偷鬥大賊 (1973)    
  演員 (29 films)
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    鐵羅漢 (1970)    
    金毛獅王 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    火併 (1971)    
    硬漢 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 一峰
    黑店 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    海員七號 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    販賣人口 (1974) ... 蔡金業
    小霸王 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    風雲八千里 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    密宗聖手 (1976)    
    十大殺手 (1977)    
    廣東十虎 (1978)    
    雜家高手 (1979)    
    武狀元 (1980)