Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
屠忠訓
Larry Tu Chong-Hsun  ♂

 
Filmography (1967-1979)
 
  監製 (1 film)
    燈籠街 (1977)    
  副導演 (2 films)
    龍門客棧 (1967)    
    俠女 (1971)    
  導演 (10 films)
    龍城十日 (1969)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    黑道行 (1973)    
    獵人 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    刺客 (1976)    
    燈籠街 (1977)    
    歡顏 (1979)    
    尋夢的孩子 (1979)    
  策劃 (1 film)
    虎娃兒 (1974)    
  編劇 (3 films)
    龍城十日 (1969)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    賊公計 (1975)