Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊道
Yang Tao (1)  ♂


 
Filmography (1965-2002)
 
  副導演 (3 films)
    啞女情深 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    恨你入骨 (1967)    
  導演 (42 films)
    大劍客 (1968)    
    當你離家時 (1970)    
    单身女郎 (1970)    
    愛你一萬倍 (1971)    
    媽媽心碎了 (1972)    
    心願 (1972)    
    桂芬 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    愛情集中營 (1974)    
    風流怪事 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    蕩寇英雄 (1974)    
    愛情在春天 (1974)    
    片片情 (1975)    
    夏日假期玫瑰花 (1976)    
    佳期、假期 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    微笑 (1977)    
    女生追男生 (1977)    
    超級戀愛 (1977)    
    愛情雨開花 (1977)    
    彩雲在飛躍 (1977)    
    杜鵑花開時 (1977)    
    春風化雨 (1977)    
    電子小飛俠 (1978)    
    雪中蓮 (1978)    
    徵婚 (1978)    
    為君愁 (1978)    
    又是黃昏 (1978)    
    好女十八變 (1978)    
    林投姐 (1979)    
    媽祖顯聖 (1980)    
    十九新娘七歲郎 (1980)    
    飛躍的彩虹 (1980)    
    溫拿五虎 (1981)    
    新運河殉情記 (1982)    
    愛奴, 叛奴 (1983)    
    小鬼難纏 (1983)    
    淑女惡男 (1988)    
    淑女情挑 (1988)    
    蝶殺 (1989)    
    艷屍檔案 (2002)    
  演員 (1 film)
    武之湛 舍利子 (1979)    
  執行導演 (1 film)
    一代歌王 (1970)    
  編劇 (17 films)
    恨你入骨 (1967)    
    大瘋俠 (1968)    
    大劍客 (1968)    
    女飛俠 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    七劍屠龍 (1970)    
    单身女郎 (1970)    
    鬼見愁 (1970)    
    當你離家時 (1970)    
    劍影神燈 (1971)    
    愛你一萬倍 (1971)    
    心願 (1972)    
    媽媽心碎了 (1972)    
    五色仙女 (1973)    
    愛情集中營 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    淑女惡男 (1988)