Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
董力(1)
Tung Li  ♂
Aliases:  康華(1),  董建作





 
Filmography (1961-1981)
 
  演員 (49 films)
    大俠梅花鹿 (1961)    
    狐俠 (1968) ... (none)
    春蠶 (1969)    
    幪面女俠 (1969) ... 鏢龍
    毒龍潭 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 毒龍王段朔
    女俠賣人頭 (1970) ... 花震方弟子
    龍虎鬥 (1970)    
    夜合花 (1970)    
    春火 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    餓狼谷 (1970) ... 賴大
    盜兵符 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    三十六劍手 (1971) ... 金九
    鷹王 (1971)    
    黑店 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 駝背怪人
    剋星 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    蛇妖精 (1974)    
    海魔 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    江南八大俠 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978) ... 韓奎
    車馬砲 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    名劍風流 (1981)