Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
董力(1)
Tung Li  ♂
Aliases:  康華(1),  董建作





 
Filmography (1961-1981)
 
  演員 (47 films)
    大俠梅花鹿 (1961)    
    狐俠 (1968) ... (none)
    幪面女俠 (1969) ... 鏢龍
    紫金鏢 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 毒龍王段朔
    春蠶 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    春火 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    餓狼谷 (1970) ... 賴大
    鬼門關 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970) ... 花震方弟子
    龍虎鬥 (1970)    
    夜合花 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    三十六劍手 (1971) ... 金九
    鷹王 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    黑店 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 駝背怪人
    過關斬將 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    剋星 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    海魔 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    少林兄弟 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978) ... 韓奎
    車馬砲 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    名劍風流 (1981)