Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戴徹
Robert Tai Chi-Hsien  ♂
Aliases:  戴其賢





 
Filmography (1970-1998)
 
  動作設計 (25 films)
    射鵰英雄傳 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    殘缺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    五毒 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    金臂童 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    癲螳螂 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    新南拳北腿 (1981)    
    虎鷹 (1983)    
    人蛇大戰 (1983)    
    鬼符身 (1984)    
    武儈 (1984)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    戰龍 (1989)    
    醉俠行 (1991)    
    三位一體雲東 (1998)    
  導演 (8 films)
    魔鬼剋星 (1980)    
    少林童子功 (1981)    
    少林與忍者 (1983)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    忍武者 (1986)    
    戰龍 (1989)    
    精武英雄2: 鐵保鏢 (1996)    
    三位一體雲東 (1998)    
  演員 (55 films)
    奪命閻羅 (1970)    
    奪命金劍 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    復仇者 (1973)    
    大地龍種 (1974)    
    小子有種 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    一代猛龍 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    人比人笑死人 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    妙手千金 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    中原鏢局 (1976)    
    大太監 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    死囚 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    鄉野奇談 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 全真七子王處一
    飛燕雙嬌 (1978)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    癲螳螂 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    新南拳北腿 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    少林童子功 (1981)    
    洪門三柱香 (1982)    
    女忍者 (1983)    
    少林與忍者 (1983)    
    邪撞邪 (1983)    
    武儈 (1984)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    忍武者 (1986)    
    忍者兵團 (1987)    
    三位一體雲東 (1998)    
  編劇 (2 films)
    戰龍 (1989)    
    醉俠行 (1991)