Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊允敬
Yeung Wan-King  ♂





 
Filmography (1988-2004)
 
  副導演 (7 films)
    我要逃亡 (1988)    
    情義我心知 (1989)    
    龍在天涯 (1989)    
    龍鳳茶樓 (1990)    
    帶子洪郎 (1991)    
    正牌韋小寶之奉旨溝女 (1993)    
    終極格鬥 (2004)    
  導演 (3 films)
    夜迷情 (1993)    
    猛鬼校園 (1993)    
    陰陽路十一之撩鬼條命 (2001)    
  演員 (17 films)
    我要逃亡 (1988)    
    咖喱辣椒 (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    唯我獨尊 (1990) ... 勇
    富貴兵團 (1990)    
    龍鳳茶樓 (1990)    
    老表發錢寒 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    現代應召女郎 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992) ... 飛二哥
    情債 (1992)    
    北妹皇后 (1993)    
    整容 (1995)    
    街坊差人 (1995)    
    終極格鬥 (2004)    
  策劃 (4 films)
    金榜題名之流氓社工 (2001)    
    現代女性 (2001)    
    陰陽路十一之撩鬼條命 (2001)    
    風水賭神 (2001)