Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
楊敏琪
Yeung Man-Kei  ♀
 
Filmography (2001-2016)
 
  統籌 (1 film)
    寒戰II (2016)    
  副導演 (8 films)
    少年鎗黨 (2001)    
    Fing頭K王之王 (2001)    
    乾柴烈火 (2002)    
    千機變 (2003)    
    戀情告急 (2004)    
    黑白道 (2006)    
    超班寶寶 (2006)    
    性工作者十日談 (2007)    
  第二副導演 (4 films)
    絕世好Bra (2001)    
    豐胸秘Cup (2002)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    伊莎貝拉 (2006)    
  演員 (1 film)
    絕世好Bra (2001)    
  場記 (6 films)
    漫畫風雲 (2001)    
    玉女添丁 (2001)    
    戀愛起義 (2001)    
    新紮師妹 (2002)    
    太太 (2002)    
    乾柴烈火 (2002)