Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭真化
Elton Chong  ♂
Aliases:  정진화,  鄭悀,  鄭亨鎮,  鄭亨鎭





 
Filmography (1976-1987)
 
  演員 (21 films)
    特命 (1976)    
    密命客 (1976)    
    黑龍河 (1976)    
    四大猛龍 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    金虎門 (1979)    
    武林十八女傑 (1979)    
    腹拳 (1980)    
    武林惡人傳 (1980)    
    猿搴 (1980)    
    怪招道士 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    少林十大女傑 (1981)    
    武林師父代行 (1982)    
    乞食通師 (1982)    
    廚房長 (1983)    
    少和省葬儀師 (1983)    
    紅桃經 (1985)    
    羅漢忍者 (1987)    
    魔幻狂迷 (1987)