Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王圻生
Wong Chi-Sang  ♂
Aliases:  王啓生,  圻生





 
Filmography (1975-1992)
 
  動作設計 (9 films)
    好小子的下一招 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    茅山道人 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    少林童子功 (1981)    
    神勇女煞星 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
  副導演 (1 film)
    忍者大決鬥 (1984)    
  助理指導 (3 films)
    火鳳凰 (1978)    
    七步迷蹤 (1979)    
    十八般武藝 (1980)    
  演員 (99 films)
    十八羅漢陣 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    大太監 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 國軍
    狼牙口 (1976)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    血玉 (1977)    
    搏命 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    賭命走天涯 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    追獵 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    七步迷蹤 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    追命人 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    茅山道人 (1979) ... 張五
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    神腿 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    棍王 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    十八般武藝 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    月夜斬 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980) ... 伽南
    十三癲和尚 (1980)    
    新南拳北腿 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    大笑將軍 (1981)    
    蝶無影 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    少林童子功 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    新西遊記 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    女賊 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    楚留香大結局 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    少林與忍者 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    九子天魔 (1984)    
    鬼符身 (1984)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    小生獻醜 (1986)    
    忍武者 (1986)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    男兒無菲 (1992)