Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
鄭思傑
Clement Cheng Si-Kit  ♂

 
Filmography (2000-2017)
 
  監製 (1 film)
    今晚打喪屍 (2017)    
  副導演 (1 film)
    救火英雄 (2014)    
  聯合監製 (1 film)
    特工爺爺 (2016)    
  導演 (5 films)
    東風破 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    澳門街 (2014)    
    等 (2015)    
    打開我天空 (2016)    
  演員 (2 films)
    DIVA華麗之後 (2012)    
    重口味 (2013)    
  第三副導演 (1 film)
    神偷次世代 (2000)    
  編劇 (7 films)
    神偷次世代 (2000)    
    愛與誠 (2000)    
    青苔 (2008)    
    打擂台 (2010)    
    東風破 (2010)    
    等 (2015)    
    打開我天空 (2016)