Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王龍(1)
Wong Lung (2)
 
Filmography (1940-1984)
 
  監製 (3 films)
    濟公活佛 (1969)    
    添福添壽 (1970)    
    天倫樂 (1973)    
  製片 (22 films)
    風流兒女風流債 (1954)    
    夜歸人 (1955)    
    金嗓子 (1955)    
    菊子姑娘 (1956)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    紅紅 (1956)    
    恰恰姑娘 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    喋血販馬場 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    趙五娘 (1963)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964)    
    火龍神珠 (1966)    
    新桃花江 (1967)    
    劍魔 (1968)    
    鐵血火龍令 (1968)    
    真假濟公 (1969)    
    濟公活佛 (1969)    
    四季發財 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    天倫樂 (1973)    
    難忘的一天 (1979)    
  演員 (7 films)
    三笑 (1940)    
    啼笑姻緣 (1940)    
    閻惜姣 (1940) ... 張文遠
    盤絲洞 (1947)    
    終生難忘 (1955)    
    秋峇 (1956)    
    金大班的最後一夜 (1984)    
  策劃 (4 films)
    龍鳳配 (1957)    
    異國情鴛 (1958)    
    喋血販馬場 (1960)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
  出品人 (9 films)
    招財進寶 (1971)    
    四季發財 (1972)    
    天倫樂 (1973)    
    一年幽夢 (1974)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    手足情深 (1977)    
    你不要走, 不要走… (1978)    
    難忘的一天 (1979)    
    愛的小草 (1980)