Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊柳(1)
Yeung Lau
 
Filmography (1940-1955)
 
  故事 (1 film)
    豪門春色 (1947)    
  演員 (27 films)
    隱身女俠 (1940)    
    玫瑰飄零 (1941)    
    復活 (1941)    
    太平天國 (1941)    
    黑衣盜 (1941)    
    英烈傳 (1941)    
    欲焰 (1941)    
    秋 (1942)    
    不如歸 (1943)    
    麴海情濤 (1944)    
    鳳還巢 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    大飯店 (1945)    
    盤絲洞 (1947)    
    江湖奇俠 (1948)    
    千里送京娘 (1948)    
    黑夜盜 (1948)    
    紅粉盜 (1948) ... 趙九妻
    鍍金小姐 (1950)    
    摩登女性 (1951) ... 張淑英
    風華絕代 (1953)    
    兩面人 (1953) ... 張夫人
    白衣紅淚 (1953)    
    秋海棠 (1953)    
    碧雲天 (1953) ... 錢母
    重逢 (1954)    
    人犬恩仇 (1955)    
  策劃 (4 films)
    豪門春色 (1947)    
    十二美人樓 (1948)    
    十艷戀檀郎 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)