Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚秀珍
Tam Sau-Chun  ♀




 
Filmography (1935-1957)
 
  監製 (1 film)
    女兒香 (1939)    
  演員 (18 films)
    可憐女 (1935)    
    邊防血淚 (1937)    
    賣油郎獨佔花魁 (1937) ... 花魁女
    七姊妹 (1937)    
    女中丈夫 (1937)    
    陳世美不認妻 (1938) ... 秦香蓮
    梅知府 (1938)    
    影壇風月 (1938)    
    方世玉打擂台 (1938) ... 苗翠花
    龍城飛蔣 (1938)    
    拉車被辱 (1938)    
    女兒香 (1939)    
    妻證夫兇 (1941)    
    狂風雨後花 (1947)    
    壇島佳人 (1953) ... 鄺美珍
    星島紅船 (1955)    
    呆佬拜壽 (1956)    
    呆佬添丁 (1957)