Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉士琛
Gary Lau Si-Sum  ♂
 
Filmography (1975-2008)
 
  監製 (1 film)
    至尊殺手 (1991)    
  製片 (1 film)
    哈哈笑 (1976)    
  策劃 (4 films)
    風塵女郎 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    向黑暗挑戰 (1981)    
    媽媽再愛我一次 (1988)    
  出品人 (37 films)
    野狼幫 (1982)    
    女人檔案 (1982)    
    豪情雄心 (1997)    
    殺手 (1997)    
    97重案實錄 (1998)    
    毒吻 (1998)    
    無敵鐵沙掌 (1998)    
    生死邊緣 (1998)    
    勇探 (1998)    
    女保鏢 (1998)    
    追蹤 (1998)    
    警察大賊 (1999)    
    深淵 (1999)    
    小心警察 (1999)    
    威龍保鏢 (1999)    
    罪加一等 (1999)    
    97江湖情 (1999)    
    浪盜江湖 (1999)    
    佈局 (1999)    
    轟天雙龍會 (2000)    
    生日夜驚魂 (2000)    
    雙龍出海 (2000)    
    復仇者 (2000)    
    臥底 (2000)    
    絕地狂奔 (2000)    
    讓我勝出一次 (2000)    
    情不容義 (2000)    
    陷阱 (2000)    
    Call in 紅唇劫 (2000)    
    新流氓醫生 (2001)    
    逆天者 (2001)    
    殺出個未來 (2001)    
    敵對 (2001)    
    二五傳說 (2001)    
    千禧願 (2001)    
    驚聲尖叫 (2001)    
    第一誡 (2008)