Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張宗貴(1)
Chang Chung-Kui  ♂
Aliases:  張忠貴,  小張(2)





 
Filmography (1971-2001)
 
  動作設計 (21 films)
    刺客列傳 (1981)    
    妖女洗身 (1988)    
    冰封奇俠 (1990)    
    美國博仔 (1991)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    殺入地獄 (1992)    
    豔帥風雨情 (1992)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    決戰天門 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    惡煞生死線 (1993)    
    雪魔女 (1993)    
    追捕狂人 (1993)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    東方武神 (1995)    
    靈山奇譚 (1995)    
    慾火龍珠 (1996)    
    絕命追殺 (1996)    
    街頭悍將 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    香港社會檔案之緝兇重案組 (1999)    
  副導演 (1 film)
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
  導演 (7 films)
    豔帥風雨情 (1992)    
    無情殺手 (1993)    
    雪魔女 (1993)    
    黑幫花剌 (1996)    
    玫瑰性殺手 (1996)    
    留住真情 (2001)    
    香港強姦奇案之割喉 (2001)    
  助理指導 (1 film)
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
  演員 (159 films)
    龍形八劍 (1971)    
    黑吃黑 (1972)    
    惡報 (1972)    
    大盜 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    惡霸 (1973)    
    豪客 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    鐵漢 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    大太監 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    血玉 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    血連環 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    猴駙馬 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    神龍 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    大惡客 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    神腿 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    天殘地缺 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    神捕 (1979)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    南北腿王 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    金劍 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    闖王李自成 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 酒客
    刺客列傳 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    黑圈套 (1982)    
    殘缺雙雄 (1982)    
    七武士 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    陰忌 (1982) ... 張雲
    血旗變 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    最長的一夜 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    洪隊長 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    策馬入林 (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    小生獻醜 (1986)    
    好小子II (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    妖女洗身 (1988)    
    新奇門遁甲 (1988)    
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
    月夜花 (1989)    
    蝴蝶夢 (1989)    
    賭王三虎將 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    殺入地獄 (1992)    
    雪魔女 (1993)    
    千人斬 (1993)    
    無情殺手 (1993)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    東方武神 (1995)    
    媚眼殺機 (1995)    
    玫瑰性殺手 (1996)    
    職業情人 (1997)    
    街頭悍將 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    黑道女金釵 (1998)    
    龍虎兄弟 (1999)    
    刺青女殺手 (1999)    
    香港社會檔案之緝兇重案組 (1999)    
    驚艷危情 (1999)    
    日本版 (1999)    
    留住真情 (2001)