Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張宗貴(1)
Chang Chung-Kui  ♂
Aliases:  張忠貴,  小張(2)





 
Filmography (1971-2001)
 
  動作設計 (14 films)
    刺客列傳 (1981)    
    冰封奇俠 (1990)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    殺入地獄 (1992)    
    決戰天門 (1993)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    追捕狂人 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    東方武神 (1995)    
    街頭悍將 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    香港社會檔案之緝兇重案組 (1999)    
  副導演 (1 film)
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
  導演 (3 films)
    玫瑰性殺手 (1996)    
    黑幫花剌 (1996)    
    香港強姦奇案之割喉 (2001)    
  助理指導 (1 film)
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
  演員 (151 films)
    龍形八劍 (1971)    
    獨臂拳王 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    惡報 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    大盜 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    潮州怒漢 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    鐵漢 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    黑龍會 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    大太監 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    血連環 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    血玉 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    大喇嘛 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    神龍 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    天殘地缺 (1979)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    神捕 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    神腿 (1979)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    金劍 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    術士神傳 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 酒客
    刺客列傳 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    七武士 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    陰忌 (1982) ... 張雲
    血旗變 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    殘缺雙雄 (1982)    
    最長的一夜 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    策馬入林 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    洪隊長 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    好小子II (1986)    
    小生獻醜 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    新奇門遁甲 (1988)    
    蝴蝶夢 (1989)    
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
    月夜花 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    鬼整人 (1991)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    殺入地獄 (1992)    
    千人斬 (1993)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    媚眼殺機 (1995)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    玫瑰性殺手 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    職業情人 (1997)    
    街頭悍將 (1997)    
    驚艷危情 (1999)    
    日本版 (1999)    
    香港社會檔案之緝兇重案組 (1999)    
    龍虎兄弟 (1999)