Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金永祥
Chin Yung-Hsiang  ♂





 
Filmography (1972-1990)
 
  演員 (35 films)
    無價之寶 (1972)    
    好女十八變 (1973)    
    母親三十歲 (1973)    
    虎娃兒 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    一代猛龍 (1974)    
    罪惡滔天 (1974) ... 村長
    包青天 (1976)    
    千刀萬里追 (1977)    
    春風化雨 (1977)    
    風飄飄鬼飄飄 (1977)    
    蛇郎君 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    廖添丁 (1979)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    小魚吃大魚 (1980)    
    上海社曾 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    亡命黑名單 (1981)    
    女賊 (1982)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    苦戀 (1982)    
    撞鬼 (1983) ... 譚復
    邪撞邪 (1983)    
    魔胎 (1983)    
    媽祖救世 (1985)    
    黃色迷魂陣 (1988)    
    摧花之狼 (1988)    
    紅唇春夢 (1988)    
    火燒島 (1990)    
    冰冷的太陽 (1990)    
    靚女出征 (1990)    
    陰陽路 (1990)