Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁重
Ting Chung (1)  ♂




 
Filmography (1969-1981)
 
  監製 (1 film)
    十大弟子 (1979)    
  副導演 (7 films)
    血滴子 (1969)    
    獨霸天下 (1971)    
    童子功 (1971)    
    惡報 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    除暴 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
  導演 (14 films)
    猿美人 (1971)    
    蛇國女王 (1972)    
    瘋狂大拳王 (1973)    
    侵略者 (1974)    
    狐神 (1975)    
    森山虎 (1976)    
    獄女集中營 (1976)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    戚繼光 (1978)    
    七步迷蹤 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    神腿 (1979)    
  演員 (4 films)
    血滴子 (1969) ... 雲中鵠
    感情的債 (1969)    
    獨霸天下 (1971)    
    飛越補習班 (1981)    
  出品人 (2 films)
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    神腿 (1979)    
  編劇 (2 films)
    中原第一劍 (1971)    
    侵略者 (1974)