Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李藝民
Li Yi-Min  ♂
Aliases:  李剛,  李小桐





 
Filmography (1969-1989)
 
  動作設計 (1 film)
    拼命娘子 (1971)    
  監製 (1 film)
    蝴蝶十八式 (1979)    
  演員 (43 films)
    青葉子 (1969)    
    十三條蟲 (1970)    
    大地龍蛇 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 小金剛
    雙鎗王八妹 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    威震四方 (1972)    
    大小兩條龍 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    蜜月追魂 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    強與狠 (1975)    
    閃電騎士 (1975)    
    糊塗小子甜姑娘 (1975)    
    閃電五騎士 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 潘炳林
    應召名冊 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 楊康
    臉譜 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 楊康
    猛男痴女 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    怪拳小子 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    第三類打鬥 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    忍武者 (1986)    
    春戲 (1989)    
  出品人 (1 film)
    功夫七戒 (1979)