Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭富雄
Cheng Fu-Hung  ♂
Aliases:  鄭福雄,  元寶





 
Filmography (1971-1985)
 
  演員 (84 films)
    騙術大王 (1971)    
    蓋世拳 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    大盜 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    擂台 (1972)    
    雙面女煞星 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    豪客 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    除暴 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    初戀在台北 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    黑路 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    大小兩條龍 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    死囚 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    硬漢命一條 (1974)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    一代猛龍 (1974)    
    銀海浪子 (1975)    
    天皇巨星 (1976)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    海女紅短褲 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    十二生南 (1978)    
    神龍 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    祝老三笑譚 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    採陽女幫主 (1981)    
    血雨鴛鴦奪魂笛 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    我是大明星 (1981)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    黑玫瑰 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    追鬼七雄 (1983)    
    開車大吉 (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    醜小鴨 (1985)