Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金琪珠
Kim Ki-Ju  ♂
Aliases:  김기주,  金基柱





 
Filmography (1967-1996)
 
  演員 (68 films)
    鐵頭皇帝 (1967)    
    馬賊 (1967)    
    刀光劍影盲女劍 (1969)    
    蛇女 (1969)    
    盲劒鳳舞 (1969)    
    血鿄風雷莊 (1970)    
    萬箭穿心 (1971)    
    千年狐 (1971)    
    千年狐 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    惡客 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    雙拳道 (1973) ... 刁買辦
    賣命 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    七省拳王 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    黑豹 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974) ... 馬龍
    我要持到底 (1974)    
    放浪的英雄 (1974)    
    賭人頭 (1975)    
    大逃出 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    強人的墳墓 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    國際警察 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    首弟子 (1976)    
    少林門 (1976)    
    刺紋 (1976)    
    雪中梅 (1976)    
    王龍 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    四大猛龍 (1977)    
    鬼門的两个左脚手 (1977)    
    大敵手 (1977)    
    破戒 (1977)    
    最後精武門 (1977)    
    武俠門 (1977)    
    鐵膽英雄 (1978)    
    五大弟子 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    武林十八女傑 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    猿搴 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    腹拳 (1980)    
    天龍欗 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    龍虎的四寸号 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    少林醉八拳 (1981)    
    勇立忍者 (1981)    
    八代醉拳 (1981)    
    大兄出道 (1981)    
    盲龍啞虎 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    猛龍突擊 (1982)    
    少林寺물장수 (1982)    
    攝氏32度 (1996)