Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳偉年
Chan Wai-Lin (1)  ♂
 
Filmography (1991-2016)
 
  攝影 (13 films)
    旺角黑夜 (2004)    
    早熟 (2005)    
    門徒 (2007)    
    桃花運 (2008)    
    婚禮2008 (2008)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    未來警察 (2010)    
    白蛇傳說 (2011)    
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    求愛假期 (2014)    
    我是路人甲 (2015)    
    一念天堂 (2015)    
    三少爺的劍 (2016)    
  燈光 (37 films)
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    新龍門客棧 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    洪熙官 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    新上海灘 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    冒險王 (1996)    
    對不起,多謝你 (1997)    
    馬永貞 (1997)    
    追兇20年 (1998)    
    真心話 (1999)    
    阿虎 (2000)    
    少林足球 (2001)    
    15歲半 (2001)    
    異度空間 (2002)    
    金雞2 (2003)    
    少年往事 (2003)    
    忘不了 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    神經俠侶 (2005)    
    早熟 (2005)    
    七劍 (2005)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    門徒 (2007)