Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳偉年
Chan Wai-Lin (1)  ♂
 
Filmography (1991-2017)
 
  攝影 (14 films)
    旺角黑夜 (2004)    
    早熟 (2005)    
    門徒 (2007)    
    婚禮2008 (2008)    
    桃花運 (2008)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    未來警察 (2010)    
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    白蛇傳說 (2011)    
    求愛假期 (2014)    
    一念天堂 (2015)    
    我是路人甲 (2015)    
    三少爺的劍 (2016)    
    蕩寇風雲 (2017)    
  燈光 (37 films)
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    新龍門客棧 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    洪熙官 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    新上海灘 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    冒險王 (1996)    
    馬永貞 (1997)    
    對不起,多謝你 (1997)    
    追兇20年 (1998)    
    真心話 (1999)    
    阿虎 (2000)    
    少林足球 (2001)    
    15歲半 (2001)    
    異度空間 (2002)    
    少年往事 (2003)    
    忘不了 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    七劍 (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    早熟 (2005)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    門徒 (2007)