Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張家傑
Jeff Cheung Ka-Kit  ♂
Aliases:  張家杰



 
Filmography (1998-2019)
 
  導演 (3 films)
    棟篤特工 (2018)    
    轉型團伙 (2019)    
    罪吼 (2019)    
  剪接 (6 films)
    野獸之瞳 (2001)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    黑夜 (2006)    
    內衣少女 (2008)    
    角頭 (2015)    
    棟篤特工 (2018)    
  場記 (7 films)
    O記三合會檔案 (1999)    
    新家法 (1999)    
    監獄風雲之少年犯 (1999)    
    失業皇帝 (1999)    
    生人勿近之邪花 (2000)    
    枕邊凶靈 (2002)    
    絕種好男人 (2003)    
  策劃 (3 films)
    不二神探 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
  副導演 (18 films)
    陰陽路之凶周刊 (1999)    
    絕色神偷 (2001)    
    地上最強 (2001)    
    情迷大話王 (2001)    
    常在我心 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    魂魄唔齊 (2002)    
    一蚊雞保鏢 (2002)    
    炮製女朋友 (2003)    
    誘人犯罪 (2003)    
    安娜與武林 (2003)    
    無間道II (2003)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    美麗酒吧 (2005)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    倩女幽魂 (2011)    
  第二副導演 (2 films)
    新家法 (1999)    
    千機變II花都大戰 (2004)    
  第一副導演 (15 films)
    放•逐 (2006)    
    神探 (2007)    
    文雀 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    復仇 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    開心魔法 (2011)    
    奪命金 (2011)    
    寒戰 (2012)    
    盲探 (2013)    
    毒戰 (2013)    
    魔警 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    三人行 (2016)    
    毒。誡 (2017)    
  演員 (10 films)
    幻影特攻 (1998) ... 速遞員
    新家法 (1999)    
    魂魄唔齊 (2002) ... 祥興手下
    放•逐 (2006)    
    神探 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    文雀 (2008)    
    復仇 (2009)    
    撲克王 (2009) ... 杰手下敗將
    奪命金 (2011)    
  編劇 (1 film)
    奪命金 (2011)