Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
官恩娜
Ella Koon Yan-Na  ♀





 
Filmography (2000-2016)
 
  演員 (18 films)
    戀性世代 (2000)    
    甜絲絲 (2004) ... 高妙詩
    千杯不醉 (2005)    
    神經俠侶 (2005) ... 小娜
    最愛女人購物狂 (2006) ... 丁叮噹
    至尊無賴 (2006) ... 36
    龍虎門 (2006)    
    地老天荒 (2006)    
    泥白色的純白 (2007)    
    綁架 (2007) ... Shirley
    花花型警 (2008) ... 女警員
    遊龍戲鳳 (2009)    
    同門 (2009) ... 警方臥底
    矮仔多情 (2009) ... 秘書Connie
    東風破 (2010) ... 關亞男 / 年青二花
    財緣萬歲 (2010) ... 玉女
    越光寶盒 (2010)    
    惡人谷 (2016) ... 家英