Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳耀林(2)
Charlie Chan Yiu-Lam  ♂





 
Filmography (1974-1993)
 
  演員 (29 films)
    一山五虎 (1974)    
    密令 (1974)    
    翡翠馬 (1974)    
    絕招 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    廉政風暴 (1975) ... 廉政官員
    義劫愛神號 (1975)    
    墮落經 (1975)    
    名女人奇異錄 (1976)    
    賣身 (1976)    
    男妓女娼 (1976)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    水月門 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    廣東十虎 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    狙擊十三 (1978)    
    六合千手 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    霍元甲 (1982)    
    獵鷹行動 (1988)    
    警花肉搏強姦黨 (1993)