Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃炳耀(2)
Pater Wong Bing-Yiu  ♂

 
Filmography (1998-2018)
 
  美術 (29 films)
    我愛你 (1998)    
    半支煙 (1999)    
    小親親 (2000)    
    薰衣草 (2000)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    金雞 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    戀愛行星 (2002)    
    三更:回家 (2002)    
    三更 (2002)    
    飛鷹 (2004)    
    三更2 (2004)    
    餃子 (2004)    
    如果愛 (2005)    
    b420 (2005)    
    寶葫蘆的秘密 (2007)    
    投名狀 (2007)    
    線人 (2010)    
    最強囍事 (2011)    
    大追捕 (2012)    
    八星報喜 (2012)    
    迷離夜 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    特工爺爺 (2016)    
    北京遇上西雅圖2 (2016)    
    臥底巨星 (2018)