Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃炳耀(2)
Pater Wong Bing-Yiu  ♂

 
Filmography (1998-2018)
 
  美術總監 (3 films)
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    迷離夜 (2013)    
    臥底巨星 (2018)    
  美術 (26 films)
    我愛你 (1998)    
    半支煙 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    小親親 (2000)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    戀愛行星 (2002)    
    三更:回家 (2002)    
    三更 (2002)    
    金雞 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    餃子 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    三更2 (2004)    
    b420 (2005)    
    如果愛 (2005)    
    投名狀 (2007)    
    寶葫蘆的秘密 (2007)    
    線人 (2010)    
    最強囍事 (2011)    
    八星報喜 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    失戀急讓 (2014)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    北京遇上西雅圖2 (2016)    
    特工爺爺 (2016)