Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥安禮
Andre E. Morgan  ♂
Aliases:  覃宏,  安德魯摩根,  麥禮安




 
Filmography (1972-2012)
 
  監製 (4 films)
    炮彈飛車續集 (1984)    
    雷霆戰警 (2000)    
    如果愛 (2005)    
    投名狀 (2007)    
  製片 (5 films)
    李小龍的生與死 (1973)    
    死亡遊戲 (1978)    
    炮彈飛車 (1981)    
    大武生 (2011)    
    女人如花 (2012)    
  演員 (5 films)
    猛龍過江 (1972)    
    跆拳震九州 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    直搗黃龍 (1975)    
    死亡遊戲 (1978)    
  出品人 (5 films)
    如果愛 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
    門徒 (2007)    
    投名狀 (2007)    
    大武生 (2011)    
  執行監製 (1 film)
    直搗黃龍 (1975)