Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓鷹
Eagle Han Ying  ♂
Aliases:  金榮一,  金英一,  김영일





 
Filmography (1977-1987)
 
  動作設計 (6 films)
    腹拳 (1980)    
    猿搴 (1980)    
    八代醉拳 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    山東물장수 (1982)    
    山東飯店 (1983)    
  演員 (27 films)
    貓拳 (1977)    
    火燒少林門 (1977)    
    新精武門 (1978)    
    金虎門 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    奔步螳螂 (1979)    
    功夫大火? (1980)    
    高手過招 (1980)    
    猿搴 (1980)    
    腹拳 (1980)    
    少林醉八拳 (1981)    
    少林十大女傑 (1981)    
    八代醉拳 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    雙輩 (1982)    
    山東물장수 (1982)    
    山東女子물장수 (1983)    
    山東飯店 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    武儈 (1984)    
    野豹 (1984)    
    北少林南跆拳 (1984)    
    紅桃經 (1985)    
    羅漢忍者 (1987)