Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭敬慈
Samuel Pang King-Chi  ♂





 
Filmography (2000-2019)
 
  演員 (44 films)
    江湖告急 (2000) ... 阿虎
    走投有路 (2001) ... 阿勁
    重裝警察 (2001)    
    我的野蠻同學 (2001) ... 螳螂
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    雙雄 (2003) ... 池
    飄雪六月天 (2004)    
    新婚告急 (2004)    
    爆裂都市 (2004) ... Glen
    新警察故事 (2004) ... 杜偉民
    三岔口 (2005) ... 蘇富安
    摯愛 (2005)    
    雙子 (2005)    
    天行者 (2006) ... Sam
    魔鬼天使 (2006) ... 大眼
    野蠻秘笈 (2006)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    大丈夫2 (2006) ... 貓王
    打雀英雄傳 (2006) ... 滅羅
    反斗狂奔 (2006) ... Telly
    小心眼 (2007)    
    跟蹤 (2007) ... 珠寶劫匪
    男兒本色 (2007) ... O.D.
    機動部隊絕路 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    我老婆係賭聖 (2008) ... 亨利
    大四喜 (2008)    
    慢性中毒 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    短暫的生命 (2009) ... 曹永強
    跳出去 (2009)    
    異空危情 (2010)    
    撕票風雲 (2010) ... 標
    翻生奇兵 (2011)    
    請叫我英雄 (2012)    
    銅雀台 (2012) ... 曹休
    饕餮刑警 (2015)    
    詭訂餐 (2016)    
    賭王2016 (2016)    
    特殊生物調查科II (2016)    
    血戰銅鑼灣II (2016)    
    特殊生物调查科 (2016)    
    湮B貊眳婬桵蔬綬 (2018)    
    燃簫的夏 (2019)