Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳國雄(1)
Chan Kwok-Hung (1)  ♂
 
Filmography (1990-2016)
 
  攝影 (32 films)
    方世玉 (1993)    
    食神 (1996)    
    戇星先生 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    星願 (1999)    
    藍煙火 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    九龍冰室 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    失憶界女王 (2003)    
    千機變II花都大戰 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    男才女貌 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    全城戒備 (2010)    
    夏日樂悠悠 (2011)    
    極速天使 (2011)    
    新少林寺 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    忠烈楊家將 (2013)    
    風暴 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    爸爸的3次婚禮 (2016)    
    絕地逃亡 (2016)    
  演員 (1 film)
    舞台姊妹 (1990)