Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳冠希
Edison Chen Koon-Hei  ♂





 
Filmography (2000-2016)
 
  演員 (29 films)
    煙飛煙滅 (2000)    
    特警新人類2 (2000) ... Edison
    玉女添丁 (2001) ... 胡啟明
    愛君如夢 (2001) ... Jimmy張
    願望樹 (2001)    
    9個女仔1隻鬼 (2002) ... 陳建偉(Marco)
    無間道 (2002) ... 劉健明 (少年)
    想飛 (2002) ... Kid
    無間道III (2003) ... 嚙畿嚙踝蕭嚙踝蕭 (嚙誰年)
    無間道II (2003) ... 劉健明
    絕種鐵金剛 (2003) ... Ronald
    1:99 電影行動 (2003)    
    千機變 (2003) ... Kazaf
    飛龍再生 (2003) ... 服務生
    2004新紮師兄 (2004) ... 倪峰
    性感都市 (2004)    
    江湖 (2004) ... 鐵臂
    A-1頭條 (2004) ... 基仔
    千機變II花都大戰 (2004) ... 桃桃
    頭文字D (2005) ... 高橋涼介
    時差七小時 (2005)    
    狗咬狗 (2006) ... 細鵬
    破事兒 (2007) ... 的士高男
    神鎗手 (2009) ... 陳新偉
    澳門街 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    頭文字D II (2015)    
    等 (2015)    
    打開我天空 (2016)