Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張翼(1)
Zhang Yi (1)  ♂




 
Filmography (1934-1976)
 
  演員 (24 films)
    體育皇后 (1934)    
    大路 (1934) ... 老 张
    再會吧,上海 (1934)    
    天倫 (1935)    
    蛇蠍美人 (1935)    
    狼山喋血記 (1936)    
    聯華交響曲 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    鍍金的城 (1937)    
    傀儡夫人 (1938)    
    一代尤物 (1939) ... 李仲飛
    孔夫子 (1940)    
    女皇帝 (1940)    
    香妃 (1940)    
    同是天涯淪落人 (1948)    
    無語問蒼天 (1948)    
    紅樓殘夢 (1948) ... 盧志瑞
    諜海雄風 (1949)    
    麗人行 (1949) ... 友生
    馬路英雄 (1949)    
    青燈怨 (1950)    
    武訓傳 (1951)    
    鐵窗烈火 (1958)    
    征途 (1976)