Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬里鵬
Man Lee-Pang  ♂
Aliases:  謝健文,  謝見文,  謝銘文,  謝劍文





 
Filmography (1973-1999)
 
  動作設計 (5 films)
    賭命走天涯 (1978)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    臭小子 (1980)    
    女王蜂復仇 (1981)    
  助理指導 (1 film)
    拳精 (1978)    
  演員 (44 films)
    蝴蝶殺手 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    蜜月追魂 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    人虎戀 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    賭命走天涯 (1978)    
    拳精 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    笑拳怪招 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    旅 (1979)    
    臭小子 (1980)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    飛簷走壁 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    黑玫瑰 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    好小子 (1986)    
    好小子II (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    禁宮奇女 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    開膛手 (1988)    
    關渡風雲 (1988)    
    大哥大續集 (1990)    
    至尊殺手 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
    情慾世界 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    日本版 (1999)