Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田明
Tin Ming (1)  ♂





 
Filmography (1965-2009)
 
  製片 (1 film)
    未婚爸爸 (1987)    
  副導演 (6 films)
    金沙燕 (1977)    
    七俠八義 (1978)    
    南海島血書 (1979)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    歡樂群英 (1980)    
    邪魔 (1981)    
  演員 (119 films)
    再見阿伯 (1965)    
    流浪天涯三兄妹 (1965)    
    國父幼年時代 (1965)    
    靈肉之道 (1965) ... 許牧師
    愁風淚雨 (1965)    
    浪人與女學生 (1965)    
    天字第一號 4:假鴛鴦 (1966)    
    怪影淚痕 (1966)    
    夜狐狸 (1966)    
    萬金乞丐子 (1966)    
    黃金豹 (1966)    
    情報員白牡丹 (1966)    
    女盲劍客 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    諜報七金剛 (1966)    
    飛車龍虎鬥 (1966)    
    風流少爺 (1967)    
    水蛙緣 (1967)    
    鐵漢金剛 (1967)    
    獨臂俠 (1968)    
    儂本多情 (1968)    
    愛妳愛到底 (1968)    
    羅門四虎 (1968)    
    俠中俠 (1968)    
    感情的債 (1969)    
    血滴子 (1969) ... 年羮堯
    幪面女俠 (1969) ... 岳人傑
    鬼見愁 (1970) ... 杜龍
    攝魂鏡 (1970) ... 崔德明
    一代歌王 (1970)    
    華光救母 (1970)    
    特警勇戰黃金豹 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    七劍屠龍 (1970) ... 田少鵬
    鐵扇神劍 (1971) ... 寒占武
    獨霸天下 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    雲山夢回 (1971) ... 張宗堯
    朱洪武 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    金劍冤魂 (1971)    
    甘羅拜相 (1971) ... 秦王政
    漢駝 (1972)    
    寒風手 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 王貴
    俠義雙雄 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    奪命拳王 (1972) ... 荊言崗
    怒火 (1973)    
    打破地獄門 (1975)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    金沙燕 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    南北雙俠 (1977)    
    大喇嘛 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    鯉魚躍龍門 (1978)    
    南海島血書 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    獨腳鶴 (1979) ... 馮典偉
    錢王、拳王 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    歡樂群英 (1980)    
    女學生的悄悄話 (1980)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    十八王公 (1980)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    邪魔 (1981)    
    少林寺酒天鬼童 (1982)    
    孝子釘 (1982)    
    大盜落網 (1982)    
    心之魔 (1982)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    大追擊 (1982)    
    探獄 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    她未成年 (1984)    
    彰化脫褲莊 (1985)    
    霹靂女王蜂 (1985)    
    霹靂女王蜂 (忍者版本) (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    夜生活的女人 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    瘋狂大作秀 (1986)    
    火爆浪女 (1987)    
    未婚爸爸 (1987)    
    北斗之拳 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    虎膽群英 (1988)    
    紅粉幽魂 (1988)    
    豔婦轉世 (1988)    
    城市飆女 (1990)    
    貓變 (1991)    
    空姐韻談 (1991)    
    千年魔界 (1991)    
    賭城快活女 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    瞎•戀•舞 (2009) ... 唐營長
  編劇 (1 film)
    愛妳愛到底 (1968)