Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍君兒
Doris Lung Chun-Erh  ♀
Aliases:  宇文珮





 
Filmography (1971-1990)
 
  演員 (69 films)
    鐵腿降魔 (1971)    
    龍虎豹 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    中國人 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    虎虎虎 (1973)    
    小廣東 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    血玉 (1977)    
    小雨絲絲 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    Endless Fight (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    The Couple Who Kills (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    好小子的下一招 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979) ... 曾天燕
    浪子快刀 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    未婚媽媽 (1980)    
    五子哭墓 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    緊迫盯人 (1980)    
    鬼圖 (1980)    
    變色的女人 (1981)    
    熱血 (1981)    
    鬼屋禁地 (1981)    
    朱秀華還魂記 (1981)    
    奇門奇術 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    人肉戰車 (1982)    
    邪撞邪 (1983)    
    脂粉硬漢 (1983)    
    浪子與舞女 (1987)    
    左手搏擊王 (1990)