Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林琳(1)
Lin Lin  ♀





 
Filmography (1950-1974)
 
  製片 (1 film)
    落花恨 (1968)    
  演員 (61 films)
    唐伯虎點秋香 (1950)    
    牛郎織女 (1955)    
    花魁女賣油郎 (1956)    
    火燒百花台 (1956) ... 劉師母
    百里奚忘恩負義 (1957) ... 秋蘭
    台南霧夜大血案 (1957)    
    空箱奇緣 (1957)    
    血戰T吧哖 (1958)    
    王哥柳哥遊台灣(下集) (1959)    
    王哥柳哥遊台灣(上集) (1959)    
    大俠梅花鹿 (1961) ... 狐狸精
    角齒還我 (1962)    
    媽媽為著你 (1962)    
    台北之夜 (1962)    
    驚某大丈夫 (1962)    
    難忘鳳凰橋 (1963)    
    歡喜船入港 (1963)    
    九女一男 (1963)    
    異國之夜 (1963)    
    等你一年過一年 (1963) ... 春蘭
    可愛的人 (1964)    
    阿文哥 (1964)    
    女間諜 (1964) ... 川島芳子
    女通緝犯 (1964)    
    盲女地下司令 (1964)    
    怪面夫人 (1965)    
    黃昏七點半 (1965)    
    自君別後 (1965)    
    龍虎鬦 (1966)    
    銷錦囊 (1966) ... 盧天麟
    流浪客 (1966)    
    龍虎斗 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    暗淡的月 (1967)    
    貓眼女間諜 (1967)    
    天龍酒店 (1967)    
    走路新娘 (1967)    
    三聲無奈 (1967)    
    諜海浴血戰 (1967)    
    俠女一枝花 (1967)    
    落花恨 (1968)    
    三鳳震武林 (1968)    
    神鏢 (1968)    
    龍虎劍 (1968)    
    大俠女 (1968)    
    大小善 (1968)    
    青龍刀 (1968)    
    神龍大戰宇宙人 (1969)    
    青葉子 (1969)    
    龍王子 (1969)    
    迎媽祖之夜 (1969)    
    豔諜小牡丹 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    少女的秘聞 (1971)    
    血豹 (1972)    
    酒色財氣 (1972) ... 李夫人
    梅山收七怪 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    雨夜殺手 (1974)