Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡偉成
Ray Wu Wai-Shing  ♂
 
Filmography (1993-2013)
 
  副導演 (7 films)
    舞廳 (1999)    
    屍前想後 (2000)    
    黑社會.com (2000)    
    妖魅謎蹤 (2000)    
    有人說愛我 (2001)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
    殭屍大時代 (2002)    
  導演 (2 films)
    戰龍 (2001)    
    冬戀望日 (2013)    
  執行導演 (1 film)
    上帝之手 (1999)    
  演員 (4 films)
    七月十四 (1993)    
    無人駕駛 (2000)    
    戀性世代 (2000)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
  編劇 (3 films)
    戰龍 (2001)    
    戰龍 2 (2002)    
    冬戀望日 (2013)