Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
初本科
Chu Ben-Ke  ♂





 
Filmography (1974-1998)
 
  演員 (86 films)
    珠江大風暴 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    上海灘 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    名門正派 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    大英雄 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    莽漢鬥老千 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    少林英雄 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    金劍 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    被判死刑 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    狀元媒 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
    天下第一 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    霹靂情 (1985)    
    勇闖江湖 (1986)    
    天龍地虎 (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 馬介福
    魔情女 (1988)    
    大私梟 (1989)    
    江湖女記者 (1989)    
    笑傲城巿 (1990)    
    奪命女霸天 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    阿嬰 (1990)    
    賭魔 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    殺入地獄 (1992)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    九命怪貓 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    色降II之血玫瑰 (1992)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    追捕狂人 (1993)    
    愛殺 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    蜜桃來偷歡 (1993)    
    桃色響尾蛇 (1993)    
    風塵十三姨 (1993)    
    吻狼之問題少女 (1994)    
    風流一夜情 (1994)    
    玫瑰性殺手 (1996) ... 沖哥
    赤裸女煞星 (1996)    
    賭城快活女 (1996)    
    黑幫花剌 (1996)    
    職業情人 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    玫瑰殺手 (1997)    
    玉女聊齋 (1998)    
    滿清十大酷刑之赤裸凌遲 (1998)    
    猛鬼食人胎 (1998)