Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬重山
Wan Chung-Shan  ♂
Aliases:  万重山





 
Filmography (1967-1998)
 
  製片 (1 film)
    刁蠻千金傻小子 (1974)    
  演員 (86 films)
    龍門客棧 (1967) ... 多剌
    龍城十日 (1969) ... 江獺
    鐵娘子 (1969) ... 福子
    黑帖 (1969) ... 萬人美
    烈火 (1970) ... 劉異
    武林龍虎鬥 (1970) ... 三師兄祝一鋒
    三娘教子 (1970) ... 王三
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    飛龍山 (1971) ... 朱楓
    黑白道 (1971) ... 劉彪
    萬里雄風 (1971) ... 高連殘
    刺蠻王 (1971) ... 哈爾察
    惡虎村 (1971)    
    十萬金山 (1971) ... 華山龍
    俠女 (1971) ... 魯強
    硬漢鐵拳 (1972)    
    女拳師 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 湯懷
    大小兩條龍 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    失身 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    煙雨斜陽 (1973)    
    北京人 (1974)    
    罪惡滔天 (1974) ... 王總管
    雨夜殺手 (1974)    
    刁蠻千金傻小子 (1974)    
    包公奇案 (1975)    
    詭計 (1975)    
    夢醒情未了 (1975) ... 秦文剛
    尚方寶劍 (1975)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    刺客 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    花非花 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    尋夢的孩子 (1979)    
    玉釵盟 (1980)    
    無字天書 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    苦情草 (1980)    
    火拼浪子 (1981)    
    飛越補習班 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    酒色財氣 (1982)    
    風車與火車 (1983)    
    軍妓 (1985)    
    太妹檔案 (1985)    
    哥們的糗事 (1986)    
    討錯老婆下錯蛋 (1987)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    槍下留人 (1987)    
    浪漫的俏妞 (1987)    
    摧花之狼 (1988)    
    豔女情 (1988)    
    激動情火 (1988)    
    玫瑰陷阱 (1988)    
    愛之火焰 (1988)    
    豔婦轉世 (1988)    
    江湖女記者 (1989)    
    春戲 (1989)    
    倩女雲雨情 (1989)    
    月夜花 (1989)    
    貓靈女 (1989)    
    蝴蝶夢 (1989)    
    靚女出征 (1990)    
    冰冷的太陽 (1990)    
    奪命女霸天 (1990)    
    風月俏佳人 (1991)    
    豪門聖女 (1997)    
    姦淫暴劫 (1997)    
    省港第一殺手 (1997)    
    非法入境 (1997)    
    赤裸執法者 (1998)    
    影子纏身 (1998)