Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
明明(1)
Ming Ming (1)  ♀




 
Filmography (1975-1983)
 
  演員 (19 films)
    後生 (1975)    
    香火 (1979)    
    一個女工的故事 (1979)    
    又見春天 (1980)    
    龍的傳人 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 康小霞
    黑色大亨 (1981)    
    半夜人 (1981)    
    街頭女郎 (1981)    
    飛越補習班 (1981)    
    單挑 (1981)    
    殺人玫瑰 (1982)    
    老師, 斯卡也答 (1982)    
    瘋狂少女營 (1982)    
    動員令 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    國中十四章 (1983)