Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂小龍
Bruce Le  ♂
Aliases:  黃健龍,  여소룡,  李呂龍





 
Filmography (1974-2014)
 
  製片 (1 film)
    倩女幽魂 (2011)    
  導演 (9 films)
    黃金喋血 (1979)    
    醉蛇小子 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    凶終 (1982)    
    龍火長城 (1990)    
    黑色走廊 (1990)    
    狐道 (1990)    
    軍妓慰安婦 (1992)    
    黎明之眼 (2014)    
  策劃 (1 film)
    軍妓慰安婦 (1992)    
  出品人 (5 films)
    神龍猛探 (1980)    
    凶終 (1982)    
    狐道 (1990)    
    黑色走廊 (1990)    
    軍妓慰安婦 (1992)    
  動作設計 (13 films)
    黃金喋血 (1979)    
    小子出馬 (1979)    
    神龍猛探 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    猛龍突擊 (1982)    
    凶終 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    龍拳秘功 (1988)    
    狐道 (1990)    
    龍火長城 (1990)    
    黑色走廊 (1990)    
  監製 (1 film)
    黃金喋血 (1979)    
  副導演 (1 film)
    龍的影子 (1981)    
  執行導演 (1 film)
    南泥灣 (2013)    
  演員 (36 films)
    多咀街 (1974) ... 唐山大佬
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974) ... 鬼腳七
    成記茶樓 (1974) ... 細添
    香港73 (1974) ... 匪徒
    中國超人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    唐山弟子 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    忠烈精武門 (1977)    
    火燒少林門 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    貓拳 (1977)    
    鷹爪小子 (1977)    
    死亡魔塔 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    新精武門 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    黃金喋血 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    綠印 (1981)    
    枯良枯 (1982)    
    凶終 (1982)    
    猛龍突擊 (1982)    
    神龍猛虎 (1982)    
    Treasure Hunters (1984)    
    龍拳秘功 (1988)    
    龍火長城 (1990) ... 華志強
    黑色走廊 (1990)    
    狐道 (1990)    
    軍妓慰安婦 (1992) ... 中村謙一
    黎明之眼 (2014)    
  編劇 (3 films)
    神龍猛探 (1980)    
    軍妓慰安婦 (1992)    
    黎明之眼 (2014)